Martin Waser

By Coen van Vollenhoven,

  Filed under:
  Comments: Comments off

Fred-en-Douwe-logo

Ik kan je website volschrijven met het spannende gevoel wat iedereen had, toen ze de zaal inkwamen. Ook kan ik een verhaal schrijven over het enthousiasme van jou, wat je direct over wist te brengen op de groep.

Misschien ga ik het wel hebben over de trots die er heerste toen alle ritmes samenkwamen in een harmonieus geheel. Of zal ik het hebben over het meisje dat – toen we na afloop naar buiten liepen – me vertelde dat dit het mooiste uitje was tot nu toe.

Het Afrikaanse lied dan, wat de gehele dag te horen was. Of de spontane sessie, die tijdens het avondfeest werd gedaan met een aantal barkrukken.

Ach, de ruimte is beperkt, dus ik hou het maar bij één woord: FENOMENAAL!

Dank je wel!