Workshop: PowerJam


Liesbeth en Willem

By Coen van Vollenhoven,

Wat een leuke workshop heb je zaterdag gegeven. Iedereen was enthousiast! Zaterdagnacht klonk het Jaboelee nog op het Katerplein 😀

We hebben erg genoten. De jongen naast mij constateerde vol verbazing hoe hij door de workshop uit zijn hoofd was gekomen. Enkelen hadden nog wel wat meer van je achtergrond verhalen willen horen, maar jouw praktische aanpak werkte goed!

Nogmaals dank en en tot ziens,

Liesbeth Kuhlemaijer en Willem Beukers

  Category:
  Comments: Comments off

Sjef en Peter

By Coen van Vollenhoven,

Coen, nog een bedankje voor je presentatie afgelopen zondag. De bedoeling was om wat te leren en lol te hebben met elkaar. Dit is ten volle gelukt, dankzij je bevlogen inbreng. Het paste precies in het programma en we hebben ervan genoten!

  Category:
  Comments: Comments off

Matthijs van Klink

By Coen van Vollenhoven,

TNO-Rijswijk-logo

Tijdens de workshop kregen we goede persoonlijke begeleiding. Er werd veel gelachen en iedereen had het erg naar zijn zin. Zelfs de volgende dag waren mensen nog op hun bureau’s aan het trommelen!

  Category:
  Comments: Comments off

Marieke van Ginkel

By Coen van Vollenhoven,

School-De-Prinsenhof-logo

We hebben enorm genoten allemaal. Als jonge honden werd er naar de cirkel met trommels gerend. Op de meeste uitjes is dat gevoel ‘tegen elkaar’ aanwezig of je gaat in groepjes uiteen. Dit was de eerste keer ‘met z’n allen’ en dat gaf een enorme kick!

  Category:
  Comments: Comments off

Martin Waser

By Coen van Vollenhoven,

Fred-en-Douwe-logo

Ik kan je website volschrijven met het spannende gevoel wat iedereen had, toen ze de zaal inkwamen. Ook kan ik een verhaal schrijven over het enthousiasme van jou, wat je direct over wist te brengen op de groep.

Misschien ga ik het wel hebben over de trots die er heerste toen alle ritmes samenkwamen in een harmonieus geheel. Of zal ik het hebben over het meisje dat – toen we na afloop naar buiten liepen – me vertelde dat dit het mooiste uitje was tot nu toe.

Het Afrikaanse lied dan, wat de gehele dag te horen was. Of de spontane sessie, die tijdens het avondfeest werd gedaan met een aantal barkrukken.

Ach, de ruimte is beperkt, dus ik hou het maar bij één woord: FENOMENAAL!

Dank je wel!

  Category:
  Comments: Comments off